Select your language

Παρουσίαση στα πλαίσια του μαθήματος Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον απόφοιτό μας κ. Σπύρο Ξάφη- Cyber Security Professional & Business Development Manager στην εταιρία PeS Cybersecurity στο πλαίσιο του μαθήματος "Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων" με υπέυθυνο καθηγητή τον κ. Δημήτρη Μανωλόπουλο. Η παρουσίαση του είχε θέμα "Cybersecurity in the modern workplace" και αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της συσχέτισης ανάμεσα στην αναγκαιότητα εφαρμογής μιας ολιστικής προσέγγισης στην κυβερνοασφάλεια και την απαραίτητη ανάπτυξη κουλτούρας των σύγχρονων ηγετών προς την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στους τομείς της τεχνολογίας και της κυβερνοασφάλειας.

Έγινε αναφορά στις προκλήσεις που βιώνουν σήμερα οι επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη μετάβαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, καθώς και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που πρέπει να έχει μια επιχείρηση για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επιθέσεις και τις απειλές.

Παρατέθηκαν οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που πρέπει να έχει μια επιχείρηση για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις επιθέσεις και τις απειλές, όπως σχεδιάζονται και υλοποιούνται στην PeS Cybersecurity.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Δ. Μανωλόπουλο, τον κ. Σ. Ξάφη και τους αξιόλογους φοιτητές για την ενεργή συμμετοχή τους με εύστοχα ερωτήματα.

 

 

Search