Επιλέξτε τη γλώσσα σας

1η θέση στον πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό διαπραγματεύσεων «Athens Negotiations Tournament 2019»

Μια ακόμη διάκριση για τους φοιτητές του Διατμηματικού ΜΒΑ! Οι φοιτητές μας κ.κ.  Βασίλειος ΔέρβοςΜαρία Μπερτζέμη και Αλέξανδρος Φλώρος έλαβαν την 1η Θέση στον πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό διαπραγματεύσεων «Athens Negotiations Tournament 2019» - https://ant.aueb.gr– που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13 & 14 Απριλίου 2019 στην Αθήνα.

Στο διαγωνισμό επιλέχθηκαν αρχικά 18 τριμελείς ομάδες αποτελούμενες από φοιτητές που προέρχονταν από 12 διαφορετικά πανεπιστήμια της χώρας. Οι διαγωνιζόμενες ομάδες συμμετείχαν σε 4 προσομοιώσεις διαπραγμάτευσης επιχειρηματικών και εμπορικών διαφωνιών. Βάσει της αξιολόγησης της συνολικής απόδοσής τους με τη χρήση ποσοτικών και ποιοτικών δεικτών, οι δύο ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία διαγωνίστηκαν σε ένα πρόσθετο σενάριο διαπραγμάτευσης στον τελικό.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε μπροστά σε ένα κοινό 140 ατόμων, στο Κέντρο Αριστείας και Καινοτομίας της πολυεθνικής εταιρείας PeopleCertπαρουσία υψηλόβαθμων στελεχών από διάφορες εταιρείες και κλάδους όπου αποτέλεσαν και την κριτική επιτροπή. Η ομάδα του Μεταπτυχιακού μας αναδείχθηκε νικήτρια, ομοφώνως.

Η νικήτρια ομάδα και οι λοιποί συμμετέχοντες έλαβαν έπαθλα υψηλής αξίας & υποτροφίες από το ΠΛΑΙΣΙΟ και την PeopleCert. Χορηγοί και υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν οι εταιρίες: PeopleCert, ΠΛΑΙΣΙΟ,  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, GAP-EVIOLGoldair-Handling. Χορηγοί επικοινωνίας του διαγωνισμού ήταν οι: ΕΡΤ, Star.grskywalker.grthinkbiz.grepixeiro.grepixeirein.grenergypress.grbeastypress.grstentoras.gr.

Το διαγωνισμό διοργάνωσε το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης του ΟΠΑ υπό την επιστημονική καθοδήγηση του επίκουρου καθηγητή & καθηγητή του ΜΒΑ κ. Ηλία Καπουτσή. Το διαγωνισμό  υποστήριξαν 40 εθελοντές-φοιτητές του ΟΠΑ, στο πλαίσιο μιας καινοτόμου εσωτερικής πρακτικής άσκησης τους σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search