Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Νέα διεθνής διάκριση του ΜΒΑ!

O διεθνής φορέας αξιολόγησης Quacquarelli Symonds (QS) κατέταξε τo MBA Full Time του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως στο πεδίο της διοίκησης επιχειρήσεων για το 2021.
 
Πιο συγκεκριμένα, το ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) πλήρους φοίτησης κατέλαβε τη θέση 111-120 παγκοσμίως και την 35η στην Ευρώπη.
 
Τα κριτήρια κατάταξης για τις προαναφερθείσες αξιολογήσεις είναι η φήμη του Ιδρύματος στη διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα (thought leadership), η προοπτική απασχόλησης των αποφοίτων (employability), η απόδοση της επένδυσης των ΠΜΣ (return on investment), η άποψη στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων που συνεργάζονται με ΠΜΣ (Alumni Outcomes) και τα ποσοστά γυναικών και αλλοδαπών σε φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό των ΠΜΣ (Class & Faculty Diversity).
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το MBA Full Time συγκέντρωσε σημαντικά υψηλότερη βαθμολογία από τον παγκόσμιο μέσο όρο στα κριτήρια σχετικά με τη φήμη του Ιδρύματος στην ακαδημαϊκή κοινότητα, την προοπτική απασχόλησης των αποφοίτων και τη θετική άποψη των στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων που συνεργάζονται με το ΠΜΣ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την κατάταξη του ΜΒΑ Full Time του ΟΠΑ, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.topuniversities.com/mba-rankings/2021

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search