Επιλέξτε τη γλώσσα σας

10η Ετήσια Ημέρα Καριέρας

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργάνωσε την 10η Ετήσια Ημέρα Καριέρας (10th Annual Career Day) με τη συμμετοχή μερικών από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Η Ημέρα Καριέρας πραγματοποιήθηκε  στο Radisson Blu Park Hotel την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, 11.00 έως 18.00.

Η διοργάνωση της Ημέρας Καριέρας ήδη από την πρώτη χρονιά αποτελεί μία από τις πλέον επιτυχημένες και ιδιαίτερα αποτελεσματικές Ημέρες Καριέρας και για τις εταιρείες οι οποίες συμμετέχουν καθώς και για τους τελειόφοιτους και τους αποφοίτους του προγράμματος. Η απόκτηση ενός ισχυρού υπόβαθρου στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, οι ηγετικές δεξιότητες, η ευελιξία του προγράμματος, η συμμετοχή των φοιτητών σε διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία Πανεπιστήμια των Η.Π.Α. και της Ευρώπης, αποτελούν την εγγύηση για την απόκτηση υψηλής θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης των φοιτητών του προγράμματος, αρχές οι οποίες είναι ενσωματωμένες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΜΒΑ. Συνεπώς οι απόφοιτοι του ΜΒΑ αποτελούν μια υψηλού επιπέδου δεξαμενή για υποψήφια στελέχη για πολλές κορυφαίες επιχειρήσεις, σε πολλούς κλάδους της οικονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Συνολικά 26 εταιρίες έλαβαν και επεξεργάστηκαν 80 βιογραφικά τελειόφοιτων και αποφοίτων του ΜΒΑ πλήρους και μερικής φοίτησης και προγραμματίστηκαν speed interviews.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι παρακάτω επιχειρήσεις.

 
AVRAMAR
BIC
Coca Cola 3 EPSILON
DELOITTE
Ernst & Young
GeoVent Group of Companies
ICAP
Imerys
iStorm - Apple Premium Reseller 
kariera.gr
Kosmocar S.A.
KOUBARAS
LIDL
L'OREAL
Mondelez
NESTLE
NOVA
OPTIMAL GROUP
SEPHORA
SIDENOR
STEELMET
Trenkwalder Group Greece
ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΛΒΑΛ- Τομέας Έλασης Αλουμινίου 
ΤΙΤΑΝ Α.Ε.
ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

Testimonials

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33,
Αθήνα 113 62,
9ος όροφος, Γραφείο 903

MBA Full Time

MBA Part Time

ΩΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

09.00-17.00

Search