MBA Full Time

ReGeneration - Οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο ReGeneration άνοιξαν!

 - Το ReGeneration αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με στόχο τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας. 

 


Αποτελεί μια ενέργεια των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει:

  • στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας
  • στην καταπολέμιση της νεανικής ανεργίας και του brain drain
  • στο γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας (skills gap)

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, μέχρι 29 ετών, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας και συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες, που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα.

Είναι πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υποστηρίζεται από τους: Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation, The Hellenic Initiative και Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ οι υπηρεσίες του ReGeneration προς εταιρείες και υποψηφίους δεν συνεπάγονται καμία οικονομική υποχρέωση.

 

Το ReGeneration αποτελείται από:

  • 2 Γενικούς κύκλους αιτήσεων το χρόνο (Μάρτιο και Σεπτέμβριο) όπου μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα και ιδρύματα.
  • To ReGeneration Academy*, τον πυλώνα στοχευμένης εκπαίδευσης του προγράμματος, που αποσκοπεί στο re/up-skilling νέων πτυχιούχων σε τομείς υψηλής ζήτησης που παρουσιάζουν σοβαρή έλλειψη ταλέντου

Περιλαμβάνει μια ιδιαιτέρως απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, 2 σταδίων:
1/. Ψυχομετρικό τεστ ικανοτήτων και προσωπικότητας σε μορφή gamification

2/. Live Assessment Centre – συμπεριφορικές συνεντεύξεις (CBI) από 100+ έμπειρα ανώτερα και ανώτατα στελέχη της ελληνικής αγοράς (HR, Line Management, CEOs)
Οι επιτυχόντες του προγράμματος απολαμβάνουν:

- 32 ώρεςbusiness & soft skills training, σετομείςόπωςdesign thinking, presentation skills, project management, growth mindset μέσωτηςOTEAcademy
- 60 - 250 ώρεςhard-skills trainingσεcutting edge technologies/sectors (μέσωτουReGeneration Academy *)

- Mentoring από ανώτερα και ανώτατα στελέχη της ελληνικής αγοράς, μέσω του Job-Pairs

- Την ευκαιρία προσφοράς 25 ωρών κοινωνικής/εθελοντικής εργασίας σε επιλεγμένες ΜΚΟ, μέσω της ethelonκαι τέλος

- Την δια βίου εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας του LinkedIn Learning, που διαθέτει πάνω από 9000 courses όλων των ειδικοτήτων

Ο απώτερος σκοπός του προγράμματος απέναντι στους υποψηφίους του, είναι η άμεση απορρόφησή τους σε οργανικές θέσεις πανελλαδικώς, με 2 βασικές συμβατικές υποχρεώσεις από πλευράς εταιρειών: minimum 6μηνη σύμβαση εργασίας & minimum 750 ευρώ μεικτά ανά μήνα.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα μετρά:
- 1200+ προσλήψεις
- 450+ εταιρείες που προσλαμβάνουν (μπορείτε να τις δείτε όλες ΕΔΩ)
- 92% ανανέωση συμβολαίων πέραν του αρχικού 6μήνου
- 170.000 ώρες εκπαίδευσης
- 17.000 ώρες εθελοντικής προσφοράς
- 8+εκ. ευρώ σε μισθούς υποψηφίων που προσλήφθηκαν μέσω του προγράμματος 
- 9 εθνικά βραβεία

* Μέσω του ReGeneration Academy επενδύουμε καθημερινά στο re/up-skilling νέων πτυχιούχων σε τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν σοβαρή έλλειψη ταλέντου. Έως σήμερα με την αρωγή των χρηματοδοτών μας και στρατηγικών συνεργασιών με τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς μέσω του προγράμματος - ProjectFuture, τον Όμιλο TITAN, τη Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά και το ΙΝΣΕΤΕ έχουμε προσφέρει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης και προσομοίωσης της αγοράς εργασίας στους ακόλουθους πυλώνες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη:

- Java | Spring & Full Stack JavaScript by Code.Hub

- .Net by Coding School | Kariera.gr

- Data Science by Excelixi

- Digital Acceleration | Data Science Lab by TITAN & Code.Hub

- Supply Chain Management by BCA College

- Food Innovation by New Agriculture for a New Generation

- Digital Marketing by Excelixi, Google & Facebook

- Excellence in Customer Experience & Sales Excellence by Excelixi

- Hospitality Front Office Academy by INSETE

 

Οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο ReGeneration άνοιξαν!

Το ReGeneration, ανοίγει τις πόρτες του για 10η φορά και καλεί τους νέους πτυχιούχους που θέλουν να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, να δηλώσουν συμμετοχή!

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 17 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου στις 11:59μ.μ., απευθύνεται σε όλους τους νέους, έως 29 ετών, με πτυχίο σε οποιοδήποτε γνωστικό πεδίο, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας σε αντικείμενο συναφές με τις σπουδές, με ή χωρίς αναπηρία και με συμμετοχή σε εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα του ReGeneration στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

 

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
9ος όροφος, Γραφείο 903
Αθήνα 113 62

  • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 615
                    +30 210 82 03 618

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Γραμματεία του ΜΒΑ θα εξυπηρετεί τους φοιτητές ως ακολούθως:

Καθημερινά 12.00- 14.00

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA Full Time Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: news ReGeneration - Οι αιτήσεις για τον 10ο κύκλο ReGeneration άνοιξαν!