MBA Full Time

νεα & εκδηλωσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ /ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: MBA- Μaster in Business Administration απευθύνεταισε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη εργάζονται και σκοπεύουν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές, διοικητικές και ηγετικές τους ικανότητες για την αποτελεσματικότερη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών. Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων: MBA- Master in Business Administration.

Διαβάστε περισσότερα: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ /ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023

FUTURE LEADERS

MBAFullTime-OpenDay2021

Για ακόμη μια χρονιά, οι δευτεροετείς φοιτητές του MBA full time συμμετείχαν στο πρόγραμμα ηγεσίας “Future Leaders” που έλαβε χώρα το διάστημα 22 – 26 Σεπτεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις του “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας. Το πρόγραμμα καλύπτει για τους συμμετέχοντες ένα ευρύ φάσμα θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων. Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων που περιελάμβαναν ομιλίες, team bonding activities, ανάλυση business cases κλπ., οι 35 φοιτητές που συμμετείχαν φέτος είχαν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν την επαγγελματική τους προσωπικότητα, να αναπτύξουν δεξιότητες και να καταρτιστούν σε θέματα business analysis, problem solving, decision making και collaborative leadership, ώστε να ενταχθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας και να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος.

Μετά τη λήξη του πρώτου κύκλου του προγράμματος την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2021 οι φοιτητές οι οποίοι είχαν δημιουργήσει 4 ομάδες εκπόνησαν projects για δύο ΜΚΟ, συγκεκριμένα (α) ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ και (β) Terra Pindus. Η κάθε ομάδα φοιτητών είχε την καθοδήγηση από 2 Business Coaches. Συγκεκριμένα στο φετινό πρόγραμμα ηγεσίας “Future Leaders” συμμετείχαν ως Business Coaches στελέχη από την WIND, ΤΙΤΑΝ και Better Future.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

 

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ 2017 ΚΑΙ 2018 ΤΟΥ ΜΒΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

MBAFullTime-OpenDay2021

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη 5  Οκτωβρίου 2021, η ορκωμοσία των φοιτητών των σειρών 2017-2019 και 2018-2020 του Διατμηματικού ΜΒΑ.

Αρχικά έγινε η ορκωμοσία της σειράς 2017-2019. 40 φοιτητές  του τμήματος πλήρους φοίτησης και 49  φοιτητές  του τμήματος μερικής φοίτησης , έλαβαν τα πτυχία τους.

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο έγινε η ορκωμοσία της σειράς 2018-2020. 31 φοιτητές  του τμήματος πλήρους φοίτησης και 45  φοιτητές  του τμήματος μερικής φοίτησης , έλαβαν τα πτυχία τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία συγγενών, φίλων  αλλά και των διδασκόντων τους στο Μουσείο Οίνου Μάρκου, στην Παλλήνη.

 Η χαρά και η συγκίνηση των παρευρισκομένων ήταν διάχυτη, καθώς η τελετή ορκωμοσίας αποτέλεσε το επιστέγασμα μια απαιτητικής προσπάθειας γεμάτης προκλήσεις.

Τις εκδηλώσεις  άνοιξαν με σύντομες ομιλίες τους, για τη σειρά 2017-2019 ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής  κ. Βασίλειος  Παπαδάκης  και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρέτας, ενώ για τη σειρά 2018-2020 ο Αντιπρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος  Δράκος και ο Διευθυντής του Διατμηματικού ΜΒΑ, Καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρέτας

Επίσημος προσκεκλημένος της τελετής ορκωμοσίας της σειράς 2017-2019 ήταν ο κ. Αλέξανδρος  Δανιηλίδης , Διευθύνοντας Σύμβουλος  της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, και  μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του ΜΒΑ, ενώ της τελετής ορκωμοσίας της σειράς 2018-2020 ήταν η κα Μαρία Αναργύρου – Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια Coca Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδας & Κύπρου επίσης μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του ΜΒΑ.

Οι ομιλητές  με μια μεστή ομιλία τους προς τους αποφοίτους και τους προσκεκλημένους ανάμεσα στα άλλα τόνισαν τον σημαντικό ρόλο του Διατμηματικού ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη δημιουργία ιδιαίτερα ικανών και δημιουργικών στελεχών στην επίτευξη του στόχου για μια περισσότερο καινοτόμο και ανταγωνιστική ελληνική οικονομία μέσα στο παγκοσμιοποιημένο οικονομικό περιβάλλον.

 Με την ολοκλήρωση των κεντρικών ομιλητών  ο Διευθυντής του ΜΒΑ Καθηγητής κ. Γ. Κουρέτας τους επέδωσε Τιμητικές  Πλακέτες  και  στη συνέχεια δόθηκαν αριστεία ακαδημαϊκής επίδοσης στους διδάσκοντες.

Οι  αριστούχοι απόφοιτοι έλαβαν βραβεία υψηλής ακαδημαϊκής επίδοσης.

Δυστυχώς λόγω των συνθηκών που επικρατούν δεν υπήρχε η δυνατότητα να ακολουθήσει δεξίωση.

Meet the MBA!

MBAFullTime-OpenDay2021

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών - ΜΒΑ διοργανώνει μια ιδιαίτερα σημαντική ONLINE εκδήλωση η οποία απευθύνεται στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους φοιτητές των ΜΒΑ Full-Time και Part-Time τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στις 19.00. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το ΜΒΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ, να γνωρίσουν το Διευθυντή Προγράμματος, καθώς και διδάσκοντες Καθηγητές και να ενημερωθούν για τις νέες εκπαιδευτικές υπηρεσίες τις οποίες πρόκειται να προσφέρει στο άμεσο μέλλον το ΜΒΑ, καθώς και στις επαγγελματικές προοπτικές από τη μελλοντική φοίτηση στο ΜΒΑ. Για δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλετε ένα απλό email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το full time) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( για το part time) το αργότερο εως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να λάβετε το link για το event.

Με εκτίμηση,

Γ.Κουρετας

Διευθυντής ΜΒΑ

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
9ος όροφος, Γραφείο 903
Αθήνα 113 62

  • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 615
                    +30 210 82 03 618
  • Φαξ: +30 210 82 03 879

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA Full Time Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: ΝΕΑ