MBA Full Time

νεα & εκδηλωσεις

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Παρουσίαση

MBAFullTime-OpenDay2021

Η Ελληνική Ένωση Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA (CFA Society Greece), με ιδιαίτερη χαρά καλεί τους φοιτητές και αποφοίτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με την επαγγελματική πιστοποίηση Chartered Financial Analyst (CFA) και το CFA Program, την Τρίτη 28 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ.
 
Δείτε περισσότερα εδώ.

Meet the MBA!

MBAFullTime-OpenDay2021

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών - ΜΒΑ διοργανώνει μια ιδιαίτερα σημαντική ONLINE εκδήλωση η οποία απευθύνεται στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους φοιτητές των ΜΒΑ Full-Time και Part-Time την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, 19.00 - 21.00. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το ΜΒΑ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναλυτική παρουσίαση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος ΜΒΑ, να γνωρίσουν το Διευθυντή Προγράμματος, καθώς και διδάσκοντες Καθηγητές και να ενημερωθούν για τις νέες εκπαιδευτικές υπηρεσίες τις οποίες πρόκειται να προσφέρει στο άμεσο μέλλον το ΜΒΑ, καθώς και στις επαγγελματικές προοπτικές από τη μελλοντική φοίτηση στο ΜΒΑ. Για δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλετε ένα απλό email στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το full time) και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το part time) το αργότερο έως και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας ώστε να λάβετε το link για το event.
 
Με εκτίμηση,

Γ.Κουρετας

Διευθυντής ΜΒΑ

Κοπή Πίτας ΜΒΑ 2023

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 διοργανώθηκε και πάλι η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου στο Σαρόγλειο Μέγαρο (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων). Το Σαρόγλειο Μέγαρο ρυθμού νεομπαρόκ αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα εκλεκτικισμού με την συνένωση πολλών και διαφορετικών αρχιτεκτονικών στοιχείων και είναι έργο του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Νικολούδη και η ανέγερση του  χρηματοδοτήθηκε από τον ευεργέτη Αξιωματικό του Πυροβολικού Πέτρο Σαρόγλου. Το εμβληματικό αυτό κτίριο της Αθήνας αποτέλεσε τον τέλειο χώρο για την πραγματοποίηση της κοπής της Πίτας του ΜΒΑ. 
 
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν καθηγητές των Τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ, διδάσκοντες του ΜΒΑ από άλλα Πανεπιστήμια καθώς και στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων. Μαζική ήταν η  συμμετοχή των  φοιτητών και των αποφοίτων του Προγράμματος Πλήρους και Μερικής Φοίτησης στους  οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την εργασία τους και το διάβασμα της εξεταστικής περιόδου.
 
Ο Διευθυντής του Προγράμματος, Καθηγητής κος Γεώργιος Κουρέτας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκανε μία παρουσίαση του Προγράμματος Σπουδών.
 
Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των πλούσιων δώρων τα οποία μοιράσθηκαν σε φοιτητές και αποφοίτους του Προγράμματος.
 
Όλα τα δώρα ήταν ευγενική χορηγία από επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το ΜΒΑ.
 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ /ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: MBA - Μaster in Business Administration απευθύνεται σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη εργάζονται και σκοπεύουν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές, διοικητικές και ηγετικές τους ικανότητες για την αποτελεσματικότερη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών. Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων: MBA - Master in Business Administration. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Επικοινωνια

Ευελπίδων 47A & Λευκάδος 33
9ος όροφος, Γραφείο 903
Αθήνα 113 62

  • Τηλέφωνο: +30 210 82 03 615
                    +30 210 82 03 618
  • Φαξ: +30 210 82 03 879

Γραφείο Διασύνδεσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Βρείτε μας στα ακόλουθα δίκτυα και συνδεθείτε μαζί μας!

MBA Full Time Prospectus

Βρίσκεστε εδώ: ΝΕΑ