Γιώργος Δ. Λεμπέσης (παρουσιαστής)

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΛΕΜΠΕΣΗΣ είναι συγγραφέας και παραγωγός, γεννημένος στην Αθήνα το 1981. Σπούδασε Μουσική Τεχνολογία και Μουσική Βιομηχανία, καθώς και Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων, ενώ παράλληλα εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός. Από το 2003 έως το 2011 υπήρξε διευθυντής παραγωγής σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής.

Το 2010, το διήγημά του « 4 ΣΕΛΙΔΕΣ» απέσπασε το βραβείο πρωτότυπης ιστορίας και κοινού στο 5ο Φεστιβάλ Παραμυθιών και το 2011 ο μονόλογος «Πρώτη Πτήση» απέσπασε το πρώτο βραβείο στο pocket theater festival.

Tην ίδια χρονιά ιδρύει  την δική του εταιρεία εκτέλεσης παραγωγών, Gold Producta Handling, μετρώντας συνολικά μέχρι σήμερα περισσότερες από τετρακόσιες παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το βιβλίο που τον καθιέρωσε ως αγαπημένο συγγραφέα των παιδιών είναι το best seller «ΨΑΡΌΣΟΥΠΑ» των εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Η ομότιτλη θεατρική παράσταση έχει ανέβει ήδη τέσσερις σεζόν με μεγάλη επιτυχία.Προσθήκη στη συγγραφική του πορεία αποτελεί η μουσικοθεατρική παράσταση «Όσα λεν οι τοίχοι».

Συνολικά έχουν εκδοθεί 13 παραμύθια του, ενώ 11 ακυκλοφόρητα διηγήματά του υπάρχουν στο προσωπικό blog του, georgelebesis.blogspot.gr.